Tanja Savić / -SKRINšOT/INSTAGRAM
29/03/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tanja Savić počela sa snimanjem spotova: Rad na novom albumu ulazi u završnicu

Podijelila jedan djelić na društvenim mrežama

Popularna pjevačica Tanja Savić uveliko radi na novom albumu na kome će se, mimo singlova, naći i jedan duet sa muškim izvođačem, a koji pjevač je u pitanju, Tanja još uvek nije željela da otkriva

Tanja je putem Instagrama obavijestila svoje pratioce i fanove da je počela i sa snjimanjem spotova, što znači da njen album polako ulazi u poslednju fazu pred objavljivanje.

- Počeli smo sa snimanjem spotova - napisala je Tanja na Instagramu uz kratki isječak sa seta.

Za sada nije otkrivala kada bi album trebalo da bude objavljen, ali je otkrila da je pjesme već otpjevala, te da će se na njenom novom albumu naći i jedan duet sa muškim izvođačem.

- Da se oglasim samo, da ne mislite da ništa ne radim… Malo sam odmarala nakon Amerike, a sad završavam pjesme koje sam otpjevala za novi album. Biće tu i jedan duet. Nikada nećete pogoditi sa kim! Muški pjevač je u pitanju. Narodnjak. Da čujem vaše mišljenje - napisala je Tanja na Instagramu, gdje je u sledećim objavama otkrila i djelove 2 nove pjesme, o oni glasi:

- Ja sam odrasla na uspavankama za dečake, u njima princeze nemaju prava na izbore lake... i Ti si otac suzama mojim, ti si ih napravio i više im se nisi javio…

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:04