/ -JUTJUB/SKRINSOT
18/04/2024 u 15:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tarantino odustao od „The Movie Critic", njegov poslednji film biće nešto sasvim drugo?

Kventin Tarantino je navodno odlučio da odustane od "The Movie Critic", koji je trebalo da bude njegov poslednji film. Prema izvještaju Deadline Hollywooda, neotkriveni izvori su izjavili da se reditelj "jednostavno predomislio" o snimanju filma "The Movie Critic"

Deadline takođe navodi da su postojale glasine da je Tarantino prepravio scenario, kao i da je produkcija filma odložena zbog prošlogodišnjih štrajkova scenarista i glumaca.

Umjesto toga Tarantino će se, navodno, fokusirati na potpuno novi projekat za svoj deseti i posljednji film. Reditelj tek treba da potvrdi navodno otkazivanje filma "The Movie Critic".

Bred Pit bio je najavljen kao glavna zvijezda projekta, a šuškalo se i o tome da će se u filmu pojaviti i drugi glumci koji su u prošlosti radili s Tarantinom.

Tarantino je ranije otkrio da priča govori o stvarnom filmskom novinara "pornografskog časopisa", koji je često čitao dok je odrastao.

– Pisao je o mainstream filmovima – rekao je Tarantino. – Mislim da je bio jako dobar kritičar. Bio je ciničan kao sam đavo. Njegove recenzije bile su između ranog Hauarda Sterna i onoga što bi Travis Bikl mogao da bude da je bio filmski kritičar.

Saznanje Deadlinea dolazi nedugo nakon što je Production Weekly objavio članak koji je sugerisao da će "The Movie Critic" početi da se snima u jesen ove godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 18:23