Marko Kutlić Za tebe / -FILIP GRZINCIC
18/12/2023 u 16:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Božićni poklon Marka Kutlića publici: "Za tebe" donosi ludi osjećaj zaljubljenosti

Ovo je već peti singl i video spot hrvatskog pjevača u godini na izmaku

Marko Kutlić predstavlja "Za tebe", pop rock pjesmu koja će na prvo slušanje osvojiti publiku.

- Ovo je moj uranjeni božićni poklon za sve koji slušaju moju muziku. Autor pjesme koja me osvojila na prvo slušanje je moj dragi prijatelj Matija Cvek. Raduje me svaka nova prilika za saradnju s Matijom kao i s Antoniom Davidom Perinom koji potpisuje aranžman i produkciju pjesme kao i sa svima koji su učestvovali u stvaranju videa pod rediteljskom palicom Filipa Gržinčića u produkciji Slađane Gržinčić. Hvala svima koji plove sa mnom, nadam se da će uživati u pjesmi kao i ja dok ju slušam i pjevam - rekao je Marko.

Riječ je o pjesmi koja prenosi ludi osjećaj zaljubljenosti, a zbog Markove sjajne interpretacije mnogi će se pronaći u njoj. Emocija i prepoznatljiv vokal jednog od najboljih mladih pjevača u regionu dali su posebnu dimenziju, a zbog ovakvih interpretacija ne čudi da je Kutlić nominovan za Zlatni studio u kategoriji "Najbolji pjevač godine".

Ova godina za Marka je bila izrazito uspješna, a "Za tebe" je već peti singl i video-spot objavljen u 2023. godini. Uz brojne samostalne nastupe, slušali smo ga i na nekoliko festivala, pa je lako zaključiti da je godina na izmaku bila jedna od najplodnijih godina u Kutlićevoj samostalnoj karijeri.

Perina je na pjesmi odsvirao klavijature, gitare i bas, a zaslužan je i za programiranje. "Za tebe" prati i video-spot u režiji Filipa Gržinčića, a ludu i divlju, iskrenu i emotivnu priču Marko je ispričao s glumicom i plesačicom Ingrid Samardžija Inga. Pjesma se nalazi na Markovom nedavno objavljenom drugom studijskom albumu "Poleti ptico"

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 22:37