Dokumentarni film Lexingtona na Jutjubu / -SKRINšOT/INSTAGRAM
28/02/2024 u 21:54 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Dokumentarni film grupe Lexington na Jutjubu

Oduvijek i zauvijek posebni

Grupa Lexington je uoči matrovskih koncerata u Areni Beograd počastila svoju publiku  dokumentarcem, koji je upravo objavljen na njihovom Jutjub kanalu. Upakovan u 30 minuta, film otkriva sve ono što se moglo i naslutiti kada su ovi momci u pitanju - dugogodišnje prijateljstvo, telerancija i zajednička ljubav prema muzici, poštovanje saradnika i njihovog vremena, ali i poštovanje publike koja je iz dana u dan sve brojnija.

- Drugari na našem zvaničnom Jutjub kanalu nalazi se naš Dokumentarni film, koji spremamo da vam izbacimo već dugi niz godina. Film je sniman 2016. godine u Sloveniji u Studiju RSL i bazira se na snimanju našeg albuma Noć pod zvijezdama. U filmu se mogu vidjeti insterti sa naših velikih koncerata, kako sa bine tako i iza scene. Poseno se zahvaljujemo našem prijatelju Zahar Miloš Popović koji je zadužen za režiju, montažu i snimanje. Uživajte i kačite na vaše impresije - napisali su uz objavu filma Lekingtonci.

A impresije u prvim satima su "Emocijama u vašim pjesmama niko ne može da odoli", "Bravo", "Sve na koji vas volimo dirnuo je film", "Oduvijek i zauvijek posebni", "Ogromna ljubav"...

Grupa „Leksington“ će, za 8. mart, ali i dan kasnije nastupiti u Areni Beograd. Karte za spektakl su već raspordate, ostalo je nešto malo i za drugi termin.

Bojan i njegovi drugari iz benda spremni su da emociju koju tkaju u pjesmama razvežu i dopru do srca obožavalaca dvije večeri zaredom uz pjesme koje svi vole.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 17:40