Nikola Vranjković / -N1
14/03/2024 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) "Granice" Nikole Vranjkovića na malim ekranima

Gost na pjesmi je Zoran Marinković, frontmen grupe Bjesovi

Nikola Vranjković objavio je video spot za pjesmu "Granice" u kojoj gostuje Zoran Marinković, frontmen grupe Bjesovi, a koja se nalazi na EP-u "Teorija Zabave".

Režiju spota potpisuje Goran Biševac Biške (Perro Deformero) uz asistenciju Miroslava Majkića Gos‘n Bandara i Predraga Novkovića. Glumac u spotu je zrenjaninski muzičar Dalibor Kurjak.

- Ovo je saradnja na koju smo dugo čekali i nas dvojica, a i publika. Sve što se dešavalo sa ovom pjesmom od početka snimanja muzike pa do izrade video spota išlo je nevjerovatno sporo a opet, bez ikakvih problema. Jednostavno smo i za svaki najmanji dio čekali da se stvari poklope i ukaže povoljan trenutak za rad. Ova pjesma je zaista posebna i nadam se da ćemo je u budućnosti izvesti i uživo - izjavio je Vranjković.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pjesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dvije decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine. Njegov prvi samostalni album „Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pjesama. Mini album i knjigu „Bremeplov” objavio je 2014, dvostruki album „Veronautika” izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album “Biološki minimum” pojavio krajem 2020. godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 14:37