Elektro Nepokoriva u etru / -FOTO: MARIO ILIć
13/02/2024 u 12:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Nelina "Nepokoriva" je dobila moćan elektro remiks s potpisom Ana Marije Šir

Na svim striming platformama

Aktuelni Nelin singl "Nepokoriva", jedna od najzapaženijih pop pjesama proteklih mjeseci dobila je svoje fantastično remiks izdanje koje autorski predstavlja umjetnicu Ana Marija Šir.

- Nela i ja više smo puta sarađivale kao izvođačice, onda je sasvim prirodno da se okušamo u zajedničkom projektu i autorski. Čim sam čula pjesmu, prije nego je objavljena, znala sam da želim da joj napravim remiks, a priznajem i da sam htjela da analiziram trake Mihovila Šoštarića da nešto naučim od vrlo talentovanog producenta – izjavila je Ana Marija Šir, producentica, muzičarka, one-woman band i dugogodišnja violistica HNK-a, koja je već realizovala brojne remikseve za niz izvođača s hrvatske scene. Nelinu "Nepokorivu" obukla je u potpuno novo elektro ruho.

U originalu, muziku za "Nepokorivu" potpisala je Nela, tekst Nela i Ivana Belošević, dok su aranžman i produkcija bili u spretnim rukama i ušima Mihovila Šoštarića Lockrooma. Glavna tema pjesme nastala je na melodiji koju pjevaju prateći vokali u prethodnom singlu "Nebo gori". Ideja je došla slučajno, ali i pokazuje podsvjesnu povezanost nove faze Nelinog autorstva.

Od učešća u showu The Voice Hrvatska, preko A strane, do uspješnog prvog studijskog albuma "Melodrama", Nela je postala upečatljiv dio hrvatske scene, cijenjena u muzičkim krugovima, ali i među publikom zbog izuzetnih vokalnih i autorskih kvaliteta. Iza sebe broji singlove koji redovno zauzimaju visoka mjesta na HR TOP 40 listi, a singlovima "Nebo gori" i aktuelnim "Nepokoriva" najavila je velike promjene u zvuku. Kompletan drugi album, koji će biti završen u 2024. tematski će pokrivati sve stadije nesrećne ljubavi, kao moderan emotivan dnevnik.

Ana Marijin remiks Nelinog singla "Nepokoriva" je dostupan na svim streaming servisima.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 02:54