Ksenija Knežević / -SKRINšOT/JUTJUB
22/03/2024 u 19:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Novi singl Ksenije Knežević "Kao ti i ja" potpisuje poznati TV voditelj

Pola miliona pregleda za sedam dana

Talentovana pjevačica Ksenija Knežević, nekadašnja članica trija "Hurricane", uveliko je pokazala da se odlično snalazi u solo "vodama", povremeno objavljujući singlove na koje publika gladno čeka.

Najnovija pjesma, iza koje stoji G Production, "Ko ja i ti", osim harmonije i refrena koji se lako pamte, donosi i filmičan spot, sniman na Kosmaju.

Zanimljivost ove pjesme jeste i saradnja pjevačice sa pozantim TV voditeljem. Muziku potpisuju Ognjen Amidžić i Marko J. Kon, tekst Amidžić, a režiju videa radili su Luka Jakovljević i Petar Kastratović. Kostim je radila talentovana Hana Derdžić, a zvuci saksofona dopiru od ukrajinskog saksofoniste, popularnog Maksa Kočetova.

Poznato je da je Ksenija u srećnoj vezi sa svojim drugom iz djetinjstva, te stih "možda smo mogli do kraja, ljubavna priča iz kraja" ipak stvara dozu sumnje da je među njima sve u redu, piše SeTv.rs.

"Kao ja i ti" dolazi svega mjesec dana nakon dueta koji je napravio eksploziju u regionu.

Neočekivana saradnja odjeknula je kao bomba, budući da je nekadašnji takmičar talent showa, Din, udružio snage sa Ksenijom, kako bi predstavili novu pjesmu.

Njihova zajednička numera, nazvana "Sexy Mamama", pod etiketom SevenSky Etertainment  u prvim satima osvojila je trending liste u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini, bilježeći vrtoglave preglede na svim striming platformama.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:33