TIjana Bogićević / -SKRINšOT/JUTJUB
15/02/2024 u 15:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Novi spot i singl Tijane Bogićević: Snažne emocije u još jednoj baladi

Novi član autorskog tima donio i novu energiju

Tijana Bogićević predstavila je novu pjesmu kojom će ujedno najaviti početak rada na trećem studijskom albumu.

“Kad odem” је snažna pop balada koju je napisala i komponovala Hristina Vuković, mlada umјetnica sa crnogorskim koriјenima, dok aranžman potpisuje makedonski producent Darko Dimitrov. Upečatljive gitarske dionice na pjesmi odsvirala je Tijanina dugogodišnja saradnica, Aleksandra Sara Milutinović.

- Pjesma donosi novu energiju, s obzirom na to da je pisala djevojka sa kojom nisam do sada sarađivala. Hristina je izuzetno talentovana kantautorka koja zapravo piše pjesme za sebe, a mislim da je ovo prva pjesma koju je ustupila nekom drugom i zahvalna sam joj na tome - otkrila je Tijana Bogićević.

Pјesma nosi naziv "Kad odem". 

- U pjesmi kaže "Kad odem, zadnji put odnijeće me svu. Nestaće i trag da bila sam tu." Malo je onako tužna. Mislim da će se mnogi pronaći. Na ovoj pjesmi sam dodala još jednu autorku, Hristinu Vuković. Tako da jeste malo možda drugačiji, pa nije novi zvuk, ali nova energija je tu došla. Definitivno je u pitanju emotivna balada na šta su svi od mene navikli. Tako da, da. To je to, to je taj neki fazon koji ne planiram da mijenjam - istakla je Tijana za naš Radio D neposredno nakon premijere.

Pjesmu prati i spot koji potpisuje  Veljko Lalović.

- To je zapravo ekipa koja mi je radila spot i za Krila od dima. Htjeli smo da bude više svedeno i da se nekako prenese emocija pjesme. Trudila sam se da odglumim što bolje, tako da, u principu je na tome bio, kako se kaže, akcenat. Fokus na to da bude nekako jednostavno i samo emocija da se doživi - ističe Tijana.

Kontinuitet čestih nastupa Tijana je zadržala i u ovoj godini.

- Pa jesam, u decembru smo stvarno imali dosta koncerata i nije mi ništa teško zato što zbog toga i se i bavim time. Uvijek kažem kako je meni najmiliji taj rad u studiju, kada smo potpuno kreativni i kada nešto novo stvaramo. I onda poslije toga fast forward što bi se reklo na koncerte, sve između je više posao. Ovo je baš čisto zadovoljstvo, da pjevam ljudima. Ja sam ovu pjesmu objavila na Svjetski dan radija, vrlo simbolično, s obzirom na to da se baš dosta moja muzika pušta na radiju. A i bolje da je objavljena baš uoči Dana zaljubljenih jer prosto ne bih znala kako bih to predstavila zaljubljenim ljudima: "Evo sad se volite, ali da imate i nešto kad raskinete" -objašnjaav Tijana.

Kako ističe, tužne pjesme su svačije, često u tužnim pjesmama svi mogu da se pronađu i oni koji su srećno zaljubljeni zamisle kako bi neko ostavio pa padnu pa plaču.

Tijana Bogićević se sprema za koncert u Beogradu gdje će napokon ugostiit svog kolegu iz dueta.

- Pa gosti se kao ne otkrivaju, ali nema potrebe da krijem i neću. Biće mi napokon Damir Kedžo.

Njega zahvaljujući Tijani ovdašnja publika veoma voli.

- To je nekako vjerovatno i bio neki motiv kad smo snimali tu pesmu da ipak se predstavi ovoj publici ovdje jer i u Crnoj Gori i Srbiji mene možda više slušaju nego njega i to mi je drago jer stvarno je fantastičan pjevač i ima odlične pjesme. Svaki put kad su bili koncerti ja bih za naš duet nekog pozvala ili bih ja to sama pjevala. I sad je onako baš, što se kaže, kuriozitet to što će biti on sa mnom. Naravno biće tu i Sara Milutinović, Aleksa Jelić - otkriva Bogićević.

Do ljeta Tijana ima bukiran raspored nastupa, i već je utefterila Crnu Goru. Koncert koji nam duguje u Portonovom od 6. januara.

- Biće koncert 10. avgusta, iako je to jako daleko sada, ali vrijeme leti. U Portonovom ćemo imati koncert koji je odložen bio zbog lošeg vremena, trebalo je da budemo 6. januara. I onda smo ga odložili i bićemo 10. avgusta. Ali o tom potom, to ćemo vam najaviti kada se bude približilo. I nadam se, naravno, kad smo već tu, da će opet biti neka Podgorica i još nešto možda na Primorju. Svakako, na proljeće ljeto bi valajlo da dođemo - obećava Tijana.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:04