Ceca Za kraj u trendingu / -X
12/01/2024 u 16:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO)Objavljena Cecina pjesma "Za kraj": To je bio poziv koji se ne odbija!

Ovo će biti prvi put u mojoj karijeri, da pjevam pjesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom,otkriva pjevačica

Ceca Ražnatović snimila je naslovnu numeru pod nazivom "Za kraj" koja prati film "Nedelja", nastao po motivima iz života sada pokojnog Džeja Ramadanovskog. Upitana kako je do toga došlo, za medije je kazala:

- Kako je Marina Tucaković napisala prije deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija - kazala je pjevačica.

Tekstopisac bez kog smo ostali u septembru 2021. godine, takođe, potpisuje i ovu numeru, punu emocija. Sada "kada je sve otišlo do đavola" Marinin suprug Aleksandar Radulović Futa je dao reditelju filma

- Radi se o pjesmi koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, prepuna emocije, tuge i bola. Baš kao što je to bio slučaj sa većinom Marininih pesama, ali i Džejovih. Možda će ovo biti prvi put u mojoj karijeri, da pjevam pjesmu koja nema nikakve sličnosti sa mojim privatnim životom, jer kao što je poznato, gotovo sve pjesme Marina je napisala po dešavanjima iz mog života – objasnila je potom Ceca.

Ovo ostvarenje nastalo je u produkciji Pelicula productiona i Telekoma Srbije, uz podršku Filmskog centra Srbije, a po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića. Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz rane mladosti pa sve do prvih uspjeha u svijetu muzike.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Alen Selimi, Ana Pindović, Milica Janevski, Ivan Jevtović, Nela Mihailović i drugi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:07