Petar Radanović SIvo nebo / -KROACIJA REKORDS
10/04/2024 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Petar Radanović predstavio svoj deseti singl: "Sivo nebo" s primjesom mediteranskog sentimenta

Pjevač nastavlja svoju seriju singlova u prizvuku gitarskog popa

Splitski kantautor, Petar Radanović predstavio je svoju desetu pjesmu pod imenom "Sivo nebo", ujedno i zadnji singl s njegovog objavljenog albuma "Ponekad" iza kojeg stoji izdavačka kuća Croatia Records.

Petar nastavlja svoju seriju singlova u prizvuku gitarskog popa na tragu starih bisera, umočenih u mediteranski sentiment mora i soli.

Petar Radanović je autor muzike, teksta i aranžmana za "Sivo nebo".

Ako su dosadašnji singlovi Petrovog gitarskog popa s lakoćom prošetali etrom do ušiju najšire slušalačke publike, onda će ova harmonijski zanimljiva i aranžmanom originalna kompozicija sigurno dodati tas na vagi kvaliteta i predstaviti ga kao ne samo popularnog, već i konkurentnog, muzički potkovanog kantautora.

Žanrovski ovaj se autorski pop hit kreće područjem pitkog gitarskog zvuka začinjenog Petrovim vokalom, uvijek s primjesom mediteranskog sentimenta i dalmatinskog narječja.

Spot Nine Treskavice postavio ga je ovaj put nepretenciozno u urbani kontekst i pejsaž, sve skupa dostojno jednog muzičara koji nipošto nije slučajno zalutao među nama, već je tu da ostane i zaživi na duže vrijeme.

"Sivo nebo" je singl koji zvukom i slikom vrlo zorno dokazuje da je Petar Radanović pronašao svoje mjesto pod estradnim nebom, te da se je kao kantautor uspješno profilirao.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 09:44