/ -JUTJUB/SKRINŠOT
05/01/2024 u 10:48 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Šarmani objavili singl „Konfuzija"

Krajem decembra prošle godine bend je objavio video spot za pjesmu „Brate moj", a već sada je, kao što su i obećali stigao i video zapis za „Konfuziju"

Šarmani, muzički projekat oko koga se okupila ekipa prijatelja iz svijeta muzike i multimedije, naumila je snimanje albuma pod radnim naslovom "Muzički omnibus", i ovih dana svoju ideju sprovodi u djelo.

– Zamislili smo album koji će biti zbirka od deset priča, tj. pjesama, koje će stilski biti veoma raznovrsne. U tom smislu smo upotrijebili pojam omnibus u naslovu albuma, želimo da od pjesama napravimo svojevrstan muzičko filmski omnibus – kažu Šarmani.

Krajem decembra prošle godine bend je objavio video spot za pjesmu "Brate moj", a već sada je, kao što su i obećali stigao i video zapis za "Konfuziju". 

– Početkom godine smo započeli snimanje pjesama u studiju, i sad smo na dobrom putu da se na proljeće pojavimo sa završenim materijalom. Međutim, mi već radimo na sklapanju pjesama u filmske forme i uspjeli smo da završimo dva spota. Spotovi za singlove "Brale moj" i "Konfuzija" već su na našem YouTube kanalu i pozivamo Vas da ih pogledate – poručuju Šarmani. Šarmani su: Ivan Stanojević – semplovi, klavijature, Marko Petković – gitara, klavijature, Tamara Pavlović – prateći vokal, Nemanja Ristović – bas gitara, David Armuš – činele i Igor Stević – vokal.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 12:09