Kuća zmaja / -SKRINšOT/JUTJUB
22/03/2024 u 16:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Stiže druga sezona HBO serije Kuća zmaja

Druga sezona HBO Original serije imaće premijeru 17. juna na Max striming platformi.

Druga sezona HBO Original serije "Kuća zmaja" (House of the Dragon) imaće premijeru 17. juna na Max striming platformi.

Frančeska Orsi, izvršna potpredsednica HBO Programminga, direktorka HBO Drama Series & Films, predstavila je prve HBO-ove "dueling" trejlere na Series Maniji u Lillu, u Francuskoj, u sklopu najave WBD-a da će Max biti lansiran u Evropi od 21. maja.

Kada je riječ o "Kući zmaja", prekvelu "Igre prijestola" – uskoro će stići druga sezona.

Vesteros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru. Budući da svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na Gvozdenom prijestolu, zeleni i crni trejler odražavaju te dvije perspektive u odvojenim, ali komplementarnim polovinama iste priče. Gledaoci će morati da izaberu kojoj strani kuće Targarjen pripadaju dok se u drugoj sezoni kraljevstvo raspada.

Bazirana na romanu "Vatra i krv" Džordža R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz "Igre prijestola", i otkriva priču o kući Targarjen.

Glumačku ekipu koja se vraća u drugoj sezoni čine Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijan Frenkel, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans.

Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harija Koleta, Betani Antoniju, Fibi Kembel, Fju Sabana, Džefersona Hola i Metjua Nidama.

Nova glumačka ekipa druge sezone biće Abubakar Salim kao Alin of Hul, Gejl Rankin kao Alis Rivers, Fredi Foks kao Ser Gvejn Hajtauer, Sajmon Rasel Bil kao Ser Sajmon Strong, Klinton Liberti kao Adam of Hul, Džejmi Kena kao Ser Alfred Brum, Kiran Bju kao Hju, Tom Benet kao Ulf, Tom Tejlor kao Lord Kregan Stark i Vinsent Regan kao Ser Rikard Torn.

Druga sezona imaće osam epizoda, a koautori i izvršni producenti su Džordž R.R. Martin i Rajan Kondal, izvršni producenti su Sara Hes, Alan Tejlor, Melisa Brnstajn, Kevin de la Noj, Loni Peristere i Vins Džerardis.

Prva sezona serije "Kuća zmaja", kao i sve sezone serije "Igra prijestola" dostupne su odmah na HBO Max striming platformi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 22:32