Suzana Tot / -ALEKSANDAR VLAHOVIć
29/01/2024 u 14:30 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Suzana Tot objavila novi spot: Konačno znam da se distanciram od "Crnih đavola"

Novi muzički pravac i nastavak saradnje sa Albinom i Ajzijem

Atraktivna crnogorska pjevačica Suzana Tot izbacila je novu numeru pod nazivom "Crni đavole".

 

Prethodnu pjesmu "Blokira" objavila je prije par mjeseci a sada je riješila da još jednom obraduje svoju publiku i zada domaći zadatak estradi.

Kao što kaže u pjesmi "I ne dodiruj me crni đavole, znam ja dobro tvoje dlanove", Tot ističe da je kroz godine naučila da razlikuje dobro od lošeg i ne želi više da prihvata ništa ružno u svom životu.

Eufrična i srećna dočekala je radijsku premijeru singla u studiju našeg Radija D, a tačno u 11.11 je na njenom Jutjub kanalu pušten i spot.  Ne krije da u svakoj pjesmi ima Suzane Tot pa i u ovoj u koju se kako kaže, zaljubila na prvo slušanje.

- Mislim da se svako od nas veže za neki stih pa tako i ja. S obzirom na to da se zovem Suzana, meni kad se spomenu suze u tekstu ja odma reagujem. Nije ni čudo što mi je to ime dato - ističe Tot.

U u ovoj pjesmi ima dosta autobiografskog, potvrdila je.

- Doduše meni je dovoljan samo jedan stih da kažem, ah ovo je moja pjesma. Kad sam je birala meni je bilo jako simpatično, kad sam čula stih: "A, ljekar kaže da ne smijem da se nerviram". S obzirom na to što sam ja preživjela prošle godine meni je to fenomenalno. To mi je jedan od omiljenih stihova  u pjesmi, a ovo "ne dodiruj me crni đavole" je trenutak moje spoznaje  kad konačno znam da shvatim šta je za mene dobro, a šta loše. Ja sam od onih koji uvijek gleda, sve i svakoga, kroz ružičaste naočare i uvijek u svima i svemu vidim  samo dobro i samo lijepo. To  je ogledalo moje duše i tako će biti i dalje, ali sad barem znam da se distanciram od onoga što mi ne prija energetski i što me ne ispunjava  pozitivno.  Konačno sad znam da se distanciram od tih crnih đavola, a ima ih jako puno - objašnjava Suzana za naš Radio D.

image

Suzana Tot

-ALEKSANDAR VLAHOVIć

Pjevačica je odlučila da zagrli novi muzički pravac i nastavi saradnju sa mladim snagama Albinom i Ajzijem, a da je spot nesvakidašnji i drugačiji uvjerićete se i sami kada budete pogledali. Posebno naglašava da je spremna na dobre i loše komentare.

- Iskrena da budem jako je teško raditi spotove u današnje vrijeme, jer to iziskuje mnogo novca a pritom nemate sponzore, kao što ih nažalost nisam imala ni ovog puta, jer jednostavno ne nailazim na razumijevanje ljudi u našemo kruženju što se tiče sponzorstva i podrške u tom dijelu. Opet sa druge strane bez obzirana sve to nastaviću i dalje da ulažem u svoju karijeru, radim kvalitetne spotove i snimam dobre pjesme, jer to daje pečat mojoj ličnosti i ostavlja vječiti trag - dodaje pjevačica.
Ideja spota je bila upravo njena iako je rediteljska palica ipak bila u sigurnim rukama Miodraga Mike Markovića.

- Uvijek imam neke fix ideje koju moj Mika, direktor footgrafije, sprovede u djelo. Razumijemo se perfektno, čim mu predstavim ideju i u kom pravcu želim da ide spot, on zna šta treba da se radi. Uživala sam maksimalno jer nas je u jednom momentu bilo 50-oro na setu. Sa mnom su bili plesači iz plesnog studija Rojal iz Nikšića na čelu sa Ninom Adžoć sa toliko pozitivne enegrije. Sa tim mladim ljudima sam uživala, one su čak igrale i dok sam se ja spremala za drugu scenu, pravile su žurku - ističe Tot.

Suzana ima spreman album, ali pošto je odlučila da za svaku pjesmu snimi spot neće ga pustiti odjednom već će na neka dva mjeseca izbacivati singlove i spotove.

- Očekujte mnogo toga još od mene- poručuje Tot.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:19