Toni Cetinski i Adi Šoše Sve ili ništa / -COVER
29/01/2024 u 18:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Toni Cetinski i Adi Šoše u duetu: ‘‘Sve ili ništa‘‘, na granici stvarnog i virtuelnog svijeta

Nove tehnologije i vještačka inteloigencija režirale "spot"

Toni Cetinski, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima i šire predstavlja nam duet sa Adijem Šošeom, „Sve ili ništa“.

Dugo očekivanu saradnju Tonija sa mladim i perspektivnim Adijem, kojeg već obožavaju širom regiona, ujedinila je pjesma Amila Loje, zaslužnog za muziku, tekst, aranžman i produkciju. Inače, obojici je zajedničko to što su u više navrata imali priliku da sarađuju sa pomenutim autorom, koji za njih ima samo riječi hvale, a sada imaju i zajedničku pjesmu „Sve ili ništa“.

- Pjesma „Sve ili ništa“ je nastala prije vjerovatno tri godine i što se mene tiče nije mogla da dobije bolje izvođače. Dva sjajna vokala koji su se savršeno uklopili i sa kojima uvijek uživam u zajedničkom radu - rekao je Amil.

- Do saradnje je došlo na inicijativu Amila Loje, kojeg smatram najvažnijom osobom u svojoj karijeri, a takođe i Tonijevog povremenog saradnika. Snimio sam demo za ovu pesmu "Sve ili ništa" prije tri godine, samo da imam radnu verziju. Onda je Amil poslao Tonija, bez ikakvog pritiska, i jednostavno jedno je dovelo do drugog i evo nas. Velika mi je čast da radim sa Tonijem, jer sam odrastao uz njegovu muziku, zaljubljivao se, tako da je on nesvjesno bio dio mog života. Iako se još nismo fizički sreli, osjećam se kao da se poznajemo cio život. Pjesma je skoro kao umjetnička himna, svi slušamo srcem više nego bilo šta drugo, mada realno nije loše ponekad uključiti i pamet, pogotovo kada se bavite stvarima iza svjetla bine - rekao je Adi Šoše.

image

Toni Cetinski i Adi Šoše Sve ili ništa

-SKRINšOT/JUTJUB

Toni je priznao da je dugo pripremao ovaj duet sa Adijem.

- Otprilike dvije-tri godine čekali smo na izlazak zajedničke pjesme „Sve ili ništa“, za koju mislim da je pun pogodak po spoju muzike i teksta i uopšte autorskog pokrivanja, za koju je Amil Lojo odgovoran. Sa njim imam veoma uspješnu višegodišnju saradnju i zato se svemu ovome još više radujem. Srećan sam što je dugo očekivani duet sa izuzetno talentovanim Adijem Šošeom konačno ugledao svjetlost dana, a vjerujem da ćete i vi uživati, bar koliko i ja - rekao je Toni Cetinski.

Pored izuzetnog vokala kojim već nekoliko decenija oplemenjuje muzičku scenu i rasprodaje koncertne sale, poznato je i da je Toni zaljubljenik u nove tehnologije, pa je za potrebe novog video klipa iskoristio nove tehnologije koja uključuje alate vještačke inteligencije.

O čemu se tačno radi, ne otkrivajući previše, pjevač je ukratko opisao.

- U spotu za novu pesmu „Sve ili ništa“, Adi i ja se budimo iz hibernacije u novom svijetu gdje počinje borba između nas i mašina, odnosno armije robota, borba za opstanak i migraciju ka boljem i humanije mjesto. Moram reći da mi je veliki izazov saradnja sa mladim i kreativnim ljudima. Presrećan sam što mogu stalno da učim i eksperimentišem, kako sa novim tehnologijama tako i sa muzikom - ističe Toni.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:30