Toni Cetinski objavio novi singl Tebi sve dugujem / -FOTO: MATEA SMOLčIć SENčAR
18/03/2024 u 15:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Toni Cetinski novom pjesmom ‘Tebi sve dugujem‘ najavljuje rođendanski spektakl u zagrebačkoj Areni

Pop zvuk Mediterana u novom hitu

Pjesma je početak i kraj svega, te ujedno najbolji način da se najavi mega rođendanski koncert i spektakl jednog od najpoznatijeg pjevača u regionu.

Upravo zato novim singlom ‘Tebi sve dugujem‘, jedna od najvećih muzičkih zvijezda Toni Cetinski, najavljuje koncert koji će kako se čini, uskoro biti rasprodat!

Ne zaboravite zaokružiti i podebljati u svojim kalendarima 31.maj i na vrijeme osigurati svoje mjesto za nezaboravno rođendansko slavlje uz hitove ‘Blago onom ko te ima‘, ‘Budi uz mene‘, ‘Kad žena zavoli‘, ‘23. prosinac‘, ‘Umirem 100x dnevno‘, ‘Zbog nje‘, ‘Nek‘ te zagrli netko sretniji‘, ‘Vojnik pod zvijezdama‘, ‘Čuvam ljubav‘, ‘Ima nešto‘ kao i mnoge druge iz karijere duge preko trideset godina!

Nova muzička poslastica ‘Tebi sve dugujem‘ rađen je u prepoznatljivom Tonijevom mediteranskom pop zvuku, a za to su se pobrinuli već provjereno, odlično uhodan tandem Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Osim spomenute uspješne dugogodišnje saradnje, tu je i prijateljstvo, a sve to pokazalo se kao dobitna kombinacija za još jednu pjesmu o kojoj će se puno pričati.

- Već preko dvadeset i pet godina sarađujem sa nekim od svojih suradnika kao što je riječ i o ovom novom singlu, a to su Marko Vojvodić i Igor Ivanović. S ovim tandemom stvorio sam jednu pitku i pravu proljećnu pjesmu, koja lako ulazi u uho. U svakom slučaju, radiofonična je i prepoznatljivog zvučnog pečata koji, zajedno uz pomoć mog fenomenalnog benda, sviramo na našim koncertima. I tu bih stao jer bih volio neka ona sama govori o sebi dok je budete slušali - objašnjava Toni.

Zajedništvo sa bendom, jedno je od prepoznatljivijih ‘crta‘ u Tonijevoj karijeri, pa su i taj dio željeli da uklope i prenesu i na video spot.

Upravo tako je i bilo, a sve u režiji Daria Lepoglaveca, koji je već imao prilike da stavi svoj kreativni pečat na neke prethodne spotove, a kako je Toni otkrio ova saradnja odlično funkcioniše na obostrano zadovoljstvo, što su još jednom i potvrdili!

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 06:08