Asja Džogović / -SKRINšOT/INSTAGRAM
25/03/2024 u 17:45 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Učenica škole pjevanja Dmoll, Asja Džogović osvojila Grand Prix u Zagrebu

Na istom festivalu nagrađen jei autor kompozicije, Danijel Alibabić

Talentovana Bjelopoljka Asja Džogović pokazala je da gdje god se pojavi svojim glasom "kupi" struku i publiku, izazove simpatije i divljenje, a svoj grad, porodicu i autore učini ponosnim. Od pojavljivanja na Đurđevdanskom festivalu u Banjaluci, kada je osvojila čak tri nagrade, potom trijumfa u Sarajevu na prvom međunarodnom Kids Star festivalu, dvanaestogodišnja Asja zna samo za pobjede. Ovoga puta je svoju dominaciju potvrdila i na festivalu u Zagrebu.

Asja DŽogović, učenica škole pjevanja Dmoll osvojila je Grand Prix na zagrebačkom dječjem festivalu "Voice of the stars"  objavio je kompozitor njene numere, Danijel Alibabić.

- Još jedan festival osvojen. Učenica škole pjevanja "Dmoll" Asja Džogović iz Bijelog Polja osvojila je GRAND PRIX na internacionalnom dječjem festivalu "Voice of the stars" u Zagrebu i ja kao autor kompozicije nagradu za najbolju kompoziciju - napisao je na svom instragram profilu Alibabić.

image

Danijelu alibabiću nagrada za najbolju kompoziciju

-SKRINšOT/INSTAGRAM

Autor kompozicije je veoma zahvalan Asji koja je pjesmu iznijela na najbolji mogući način.

- Hvala ti, Asja, što si opravdala sva očekivanja i još jednom bila na visini zadatka - napisao je Danijel zahvaljujući i kolegama koji su učestvovali u radu na kompoziciju "Želim" - Nataliji Pavićević, koja je pisala tekst i Dejanu Božoviću za aranžman.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:58