Victoria De Angelis stiže na Sea Star Festival / -PASSIONE TECNOLOGICA
22/03/2024 u 17:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Viktorija De Angelis, zvijezda popularnog italijanskog benda Maneskin, stiže na Sea Star Festival

Buntovna Viktorija rasplesaće umašku publiku vrućim tehno DJ setom

Viktorija De Angelis, bas gitaristkinja i zvezda popularnog italijanskog benda Maneskin, stiže na Sea Star Festival, koji će se održati od 23. do 26. maja u hrvatskom Umagu, najavio je organizator festivala.

U sklopu svoje prve DJ turneje ikad, buntovna Viktorija rasplesaće umašku publiku vrućim tehno DJ setom. Gruv svog basa Viktorija je povezala s klupskim tehno zvukom, pa je svoj novi "spotlight" pronašla na elektro sceni Milana i Berlina.

Nakon velikog uspeha benda Måneskin, koji je nakon Evrovizije 2021. godine osvojio velike svjetske pozornice i milione obožavalaca širom svijeta, Viktorija je pokrenula svoju solo karijeru za pultom.

Glavnu je inspiraciju pronašla u muzici devedesetih, razvijajući se od živahnog tehna do baile funka. Te je uticaje uspješno spojila s drskošću, stavom i estetikom 2000-tih, odnosno Y2K senzibilitetom, stvarajući fuziju zvuka i atmosfere koja se preliva u klupsko iskustvo.

Viktorija se pridružuje već najavljenim headlinerima festivala – hitmakerskom francuskom DJ duu Ofenbach, svjetskoj superzvezdi Džonu Njumanu (u Hybrid DJ setu), britanskom partymakeru Hot Since 82, autentičnim i beskompromisnim INIKO, italijanskoj techno kraljici Debori di Luki, tech-house velikanima ARTBAT-u, stručnjaku za DJ pultom Ijanu Ašeru i regionalnim koncertnim senzacijama, bendovima Joker Out i Buč Kesidi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:51