/ -JUTJUB/SKRINSOT
25/04/2024 u 10:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vlado Kalember & Srebrna krila posle 12 godina objavljuju novi studijski album

Posle dugog iščekivanja, Vlado Kalember, jedan od najpoznatijih hrvatskih i eksjugoslovenskih vokala, sa svojim bendom Srebrna krila objavljuje novo studijsko izdanje – "Opasno je ljubit ženu".

Posle 12 godina i prethodnog albuma "2012", novi studijski materijal dolazi uz najavni istoimeni singl i prateći video spot, koji se može okarakterizovati kao snažna pjesma kojoj su tema ljubavne veze i svi izazovi koje one donose. Nadahnuta stvarnim iskustvima i stečenim spoznajama od samih pripadnica nježnijeg pola, pjesma nosi važnu poruku o ljubavi, poštovanju i borbi za svoju sreću.

Novi album objavljen je u digitalnom obliku i donosi četiri dosad neobjavljene pjesme – "Ljubav je gdje si ti", "Ne mogu da te ne volim", "Rođendan" kao i najavni istoimeni singl. Takođe, na jednom mjestu album okuplja već provjerene hit singlove "Je li ti žao zbog nas", "Kopija", "To sam ja", "Ljubav ima tvoje oči", "Slušaj",piše headliner.rs

Tu je i vanvremenski hit "Ana" u novom aranžmanu koji je doživio zapaženu transformaciju u duetu Vlade Kalembera i Darka Capa i muyi;koj saradnji s violončelistkinjom Anom Rucner, čiji je instrument obogatio ovaj svevremenski klasik uzvišenom notom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 23:10