/ -JUTJUB/SKRINSOT
25/05/2024 u 17:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Zoe Kida predstavila autobiografsku pjesmu „Keks"

Autentična kantautorka Zoe Kida, posle zapaženih singlova "Bejbi", "Žena dete", "Sunce", "Voli me" predstavila je autobiografsku pjesmu "Keks" u kojoj će se, vjerujemo, mnogi roditelji pronaći.

"Keks" je četvrti po redu singl sa EP-a "Žena dete" za koju je muziku i tekst napisala Zoe, a aranžman potpisuje Ivan Mirković Bambi. Spot je snimila Jelena Petković po ideji Zoe Kida.

"Keks" je iskrena, duhovita, autoironična ispovijest umorne mame koja glad za snom zamjenjuje keksom i slatkišima. Zoe se sa osmjehom sjeća neprospavanih noći, dana "mrmota" koji nemaju ni početak ni kraj.

– "Keks", je u šali nazvana "tužna" pesma sa happy endom, tu je da nas nasmije, oraspoloži, podsjeti na slatke muke koje sve zajedno prolazimo kao roditelji. Kroz pjesmu pričam priču koja je podsjećanje svježim mamama da nisu same i da imaju žensku podršku! Vjerujem da će me mnogi razumjeti – kroz osmjeh je izjavila Zoe Kida.

Njena muzika spontano nastaje, iz njene radoznale duše, miksujući razne žanrove, soul, rnb, funk, pop, afro žanrove i aktuelne muzičke trendove i tendencije. Kao i uvijek svoja, prepoznatljivog glasa i modnog stila.

Uskoro očekujemo i spot za pjesmu "Adam i Ševa", dok se poslednja pjesma "Visočanstvo" sa EP-a "Žena Dete" očekuje u septembru. Na jesen Zoe Kida najavljuje i svoj album prvenac "Cosmic delivery".

Da je vrlo svestrana pokazuje i kroz svoj brend Žena dete u kojem dominiraju majice sa natpisima stihova njenih pjesama.

Zoe je i dio ekipe Jedro, gdje se okupilo 55 poznatih domaćih muzičara, glumaca i drugih javnih ličnosti koji su otpjevali pjesmu sa ciljem da se prikupe sredstva za liječenje petoro djece oboljele od Dišenove mišićne distrofije. Tekst pjesme nazvane Jedro napisala je Snežana Vukomanović, muziku je komponovao Mirko Vukomanović, aranžman je uradio Kiki Lesendrić, vokalnu produkciju je realizovala Aleksandra Kovač, a spot je režirala Ana Maria Rossi. Zoe moli sve ljude dobre volje da pošalju broj 5 na 3091.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. jun 2024 13:40