Nevena Božović
28/06/2022 u 12:26 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na muzičkom festivalu „Naše more, naše skale“ predstavljen 21 ljetnji hit

Nakon sedam godina čula se pjesma na novskoj bini, gdje su uz mlade nade stali i poznati afirmisani izvođači, ali i oni koji su prve korake napravili upravo na ovom festivalu

Čak 21 ljetnji hit čuo se sinoć na prostoru parka Igalo na prvoj večeri festivala Naše more, naše skale. Nakon sedam godina čula se pjesma na novskoj bini, gdje su uz mlade nade stali i poznati afirmisani izvođači, ali i oni koji su prve korake napravili upravo na ovom festivalu.

Prve festivalske večeri led јe probila Ana Bebić s pjesmom Bordo, potom su se smjenjivali Željko Vasić, Albino, Nevena Božović, bend Lift, David Temelkov, Chegi bend, Lina, Zorja, Antonia, Vladana, Saša Kuželjević, Mia, Ana Lazarević, Sonja Kocić, Boјana Vunturišević, Vasco, Јelena Tomašević, grupa Klon, Zoi i Rasta. Novo ime festivala Sunčane skale, koje je od ove godine pretvoreno u Naše more, naše skale, nije jedina novina, naime obnovljeni festival nije takmičarskog karaktera.

– To je budućnost. Među nama postoji dosta sujete, stalno mislimo da je nešto namješteno, imamo animozitet prema tom momentu koji se zove takmičenje - objasnio je umjetnički direktor festivala Đorđe David.

Nakon prezentacije novih hitova uslijedili su koncerti Sare Jo, Angeline i Raste. Festival se nastavlja večeras, kada će biti predstavljeno јoš 20 novih kompoziciјa, a biće upriličen i koncert Magla benda i dјevoјaka iz grupe Hјurikeјn.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 20:39