Директорица маркетинга Смиљка Кадовић уручила вриједну награду нашој суграђанки / - SRDJAN BOLJEVIC
18/11/2021 u 19:40 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Награда из "Дана" изненађење за супруга

Завршена наградна игра на Инстаграму "Дан поклања електрични тротинет", срећна добитница Јелена Николић из Подгорице

На нашоj инстаграм страници @dnevne.novine.dan од 27. октобра до 17. новембра организована jе наградна игра "Дан поклања електрични тротинет". Срећна добитница jе наша суграђанка Јелена Николић, коjоj jе ово прва награда од "Дана". Како jе открила, на инстаграму jе играла неколико игара истовремено и просто jе заборавила и да jе учествовала.

– Ово је први пут да учествујем у наградним играма које организују Дневне новине "Дан". Када сам видјела да је награда електрични тротинет, одмах сам помислила како би добродошао супругу. Тако jе тротинет прва, али вриједна награда. Како сам искључила обавјештења нијесам ни знала да сам извучена, док ме пријатељи нису позвали. Питали су ме да ли сам учествовала у наградној игри и обавијестили да сам баш jа добила награду. Тротинет ће користити супругу јер му је у близини куће посао. Мени је ипак због дјеце ауто неопходан, како бих завршила све обавезе – истакла је Николић.

image

Прва вожња тротинетом кроз Техномакс, ипак Јеленина

- SRDJAN BOLJEVIC

Она је поручила да ће поред награда на инстаграму, убудуће обавезно учествовати у свим наградним играма које "Дан" организује.

– Никад се не зна када вам се срећа може осмјехнути - нагласила jе Николић.

image

Срећна добитница, Јелена Николић преузела награду из "Дана"

- SRDJAN BOLJEVIC

Директорица маркетинга у "Дану" Смиљка Кадовић истакла је да је ова наградна игра била увод у наградну игру штампаног издања "Са Даном за новим воланом" у којој је главна награда аутомобил.

image

Тротинет брзо стао на "два точка"

- SRDJAN BOLJEVIC

– Ово је само једна у низу награда коjе смо припремили за наше вjерне пратиоце, јер стално организујемо неке мање игре на нашој инстаграм страници @dnevne.novine.dan. Наш "giveaway" jе увиjек нека корисна награда, а овог пута смо се одлучили да некога обрадујемо електричним тротинетом и то је прва већа награда коју смо подијелили на инстаграму. У наредном периоду, такође на овоj инстаграм страници, припремамо изненађење, које ће посебно обрадовати женску пополуцију - наjавила jе Кадовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 10:36