Almodovar sa Hawkeom i Pascalom donosi kratki film ”Čudan način života” / -JUTJUB
28/11/2023 u 20:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najkraći vestern dosad: Stiže Almodovarov "Čudan način života"

Iako traje svega 31 minut naći će se na repertoarima bioskopa

Novi film kultnog španskog reditelja, scenariste i producenta Pedra Almodovara, poznatog po neobičnim prizorima, vrckastoj karakterizaciji i ljubavnoj strasti kao glavnom pokretaču radnje, uskoro stiže u bioskope širom regiona.

Njegov najneobičniji film dosad "Čudan način života" traje svega 31 minut, ali i kao takav, naći će se na repertoarima bioskopa.

Trailer filma prikazuje kulise vesterna, prizore divljine i nepoznatu strastvenu, ali i akcionu vezu dvojice glavnih glumaca. Nakon 25 godina Silva jaše na konju pustinjom u posjetu svom prijatelju šerifu Jakeu. Slave susret, ali sljedećeg jutra Jake kaže da razlog njegova putovanja nije prisjećanje uspomena na njihovo prijateljstvo. Potom akcija i zabranjena ljubav dominiraju filmom.

Slavni Pedro Almodovar i njegovi filmovi "Matador", "Žene na rubu živčanoga sloma", "Kika", "Julieta", "Sve o mojoj majci", osvajali su Oscare, Zlatne globuse, BAFTA, Cesar i Goya kipiće, festivale u Cannesu, Berlinu i Veneciji, a za svoj novi kratki film, koji je svoju svjetsku premijeru doživio na ovogodišnjem Cannes Film Festivalu, udružio je snage s renomiranim glumačkim imenima.

Čileansko-američki star Pedro Pascal, (Igra prijestolja, Mandalorian, Last of Us) i Ethan Hawke (Društvo mrtvih pjesnika, Boyhood, Sedmorica veličanstvenih, Dan obuke) glume misteriozni kaubojski dvojac čija istorija seže puno dublje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:54