Принцеза Ранија са кћеркама / - Инстаграм
29/09/2021 u 13:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наjљепша краљица свијета обjавила фотографиjу са ћеркама, изгледа као њихова вршњакиња

Ова дама важи за наjљепшу краљицу свијета, а и више jе него очигледно да су и принцезе наслиједиле маjчину раскошну љепоту

Jорданска краљица Раниjа одушевила jе фанове широм свијета подијеливши фотографиjу своjих ћерки - принцезе Иман и Салме, како би им честитала рођендан! Иман jе 27. напунила 25 година, а млађа Салма jе 26. септембра одувала 21 свјећицу на торти.

Ова дама важи за наjљепшу краљицу свијета, а и више jе него очигледно да су и принцезе наслиједиле маjчину раскошну љепоту.

Раниjа jе обjавила фотку на коjоj позира са ћеркама, а све три блистале су у лежерним комбинациjама. Док се краљица опредијелила за класичну бијелу кошуљу и пругасте панталоне, Иман и Салма изабрале су идентичне бијеле маjице и обичне фармерке.

Поред ове фотке, славна 51-годишњакиња подијелила jе и снимак на коме се виде неки од наjважниjих и наjдирљвиjих тренутака у животу њених ћерки, укључуjући прво шишање и матуру.

"Срећан рођендан моjим драгим Иман и Салми. Бог вас благословио", кратко jе прокоментарисала Раниjа.

Обjаве лијепе Jорданке прикупиле су милионске прегледе и на стотине хиљада лаjкова, али и броjне комплименте, између осталог и оне "да не изгледа ни дана стариjе од своjих ћерки".

Подсјетимо, Раниjа jесте чувена по љепоти и беспрекорном стилу, али о њоj се често пише као о "наjутицаjниjоj жени у арапском свијету", те као о жени коjа jе покренула промјене у овом конзервативном друштву.

image

Јорданска принцеза Ранија

- Инстаграм

Она jе у браку са jорданским краљем jош од 1993, а управо jе утицала на то да он постане престолонасљедник умјесто његовог стрица, што довољно говори о томе колико jе способна и колику моћ има.

Краља Абдулаха упознала jе док jе био принц на jедноj вечери, у тренутку када jе у главном граду Аману радила у технолошком гиганту "Apple", а већ наредне године завјетовали су се jедно другом на вјечну љубав.

Веома jе образована - школовала се на америчком колеџу у Каиру, а већ готово три децениjе, тачниjе откако jе ступила на функциjу, активно ради на томе да подстакне и унапреди образовање младих Арапкиња.

"Чак jедну трећину старт-апова у арапском свијету покренуле су жене. То jе више него у Силициjумскоj долини. То говори колико су Арапкиње одважне и колико су фокусиране на своj циљ, упркос великим бариjерама у друштву", истакла jе Раниjа jедном приликом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 19:55