Najmisteriozniji znakovi horoskopa / - SHUTTERSTOCK
21/01/2023 u 05:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Najmisteriozniji znakovi horoskopa

Neki horoskopski znaci imaju nedokučivu ličnost i zadržavaju svoja osjećanja i ciljeve za sebe

Često nailazimo na ljude kojima nije prijatno da dijele svoje emocije sa svima. Potiskivanje osjećanja i stvaranje zagonetne ličnosti štiti ih od pokazivanja svoje ranjivosti.

Rak

Rakovi su nesumnjivo najtajnovitiji horoskopski znak na astrološkom nebu. Ovaj kardinalni vodeni znak ima tendenciju da svoja osjećanja drži za sebe i rijetko ih dijeli sa bilo kim jer se plaše da će biti povrijeđeni. Rakovi su super empatične duše koje ne vole da uznemiruju nekoga svojim osjećanjima, pa biraju da ćute čak i ako to ne bi trebalo.

Ovan

Iako su spolja otvoreni i društveni, rođeni u Ovnu iznutra su mekani i nikada nikome ne otkrivaju svoja prava osjećanja.

Škorpija

Još jedan horoskopski znak čije su srce i osjećanja tajna čak i za njihove najbliže. Oni imaju duboka i intenzivna osjećanja, ali nikada ni sa kim ne dijele svoje pravo ja. Rijetko dozvoljavaju nikome da se miješa u njihovo emocionalno stanje.

Jarac

Jarčeve je zaista teško razumjeti i čitati jer su oni profesionalci u poigravanju sa svojim osjećanjima i njihovom uklanjanju, odnosno sakrivanju. Možda izgledaju kao da su društveni, međutim, svrhe i ciljeve drže samo za sebe, piše Pink Villa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 19:26