/ - FOTO: FACEBOOK
24/12/2022 u 18:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nakon posjete Ostrogu i džamiji Emir Habibović odgovorio kritičarima: Teško onome ko nije vjernik

Emir Habibović važi za jednog od najzauzetijih i najtraženijih pjevača na balkanskoj javnoj sceni

Kako se bliže novogodišnji praznici, tako pjevač, kog inače zovu Šabanovim naslednikom,  sve više radi.

Kako u ovom periodu nema dovoljno vremena za porodicu, Emir je otkrio da li u njegovom domu vlada praznična euforija i da li je on zadužen sa poklone naslednicima.

-U mom domu je uvijek veselo i uvijek pjesma vlada. Potičem iz muzičke porodice, tako da ako ja ne pjevam, pjeva tata, ako ne on, onda pjeva žena. Obaveze i posao su takvi da nisam za praznike kod kuće, ali se uvijek potrudim da sve bude kao da sam ja tu. Volim da ih obradujem i da ih iznenadim, uvijek posle Nove godine i praznika, ja sa porodicom odvojim pet dana i odemo negdje da odmorimo. Tada im posvetim svu pažnju- kaže on za „Grand“.

Pjevač je već tri godine u skladnom braku sa kolegincom Tamarom Selimović sa kojom ima ćerku Arijanu. Kako je na početku nailazio na osude pojedinaca zbog velike razlike u godina, sada priznaje kako su on i njegova supruga reagovali i prevazišli takve negativne priče i komentare koji su kružili o njima.

„Evo ulazimo u treću godinu, sve fukcioniše kako treba. Između nas je 14 godina razlike, nije to sad preko dvadeset godina, to je zaista pretjerano. Nisam reagovao na takve komentare, kod nas je pobijelila ljubav, a ne interes- dodaje Emir.

Nedavno je sa Tamarom posjetio manastir Ostrog, ali i džamiju i time je dokazao da je on pjevač koji poštuje sve vjere i nacije i da njegova pjesma ne poznaje granice. Emir kaže da je i tada bilo negativnih kometara, pa je objasnio kako je reagovao na takve priče.

-Moji su me tako odgajili, ja sam tako vaspitan, jedan je Bog i svi smo mi isti na ovom svijetu. Bitno je da budeš vjernik, teško onom ko nije vjernik, kad vjeruješ ti si Božije dijete. Tako vaspitavam i svoju djecu, imao sam dva braka, oni su iz različitih vjera. Meni to nije problem, bitno je samo biti čovjek i vjernik. Bilo je i nekih negativnih komentara, ali ja nisam mario za to- kazao je on za "Grand".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 13:29