/ Наташа Беквалац
16/05/2021 u 14:08 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Беквалац: Албум спакован, али нисам jош ушла у студио

Супер ми jе ово вриjеме паузе да мало пjесме одстоjе, каже Наташа Беквалац за "Дан"

Пjевачица Наташа Беквалац након краћег одмора вратила се пословним обавезама, али, како каже, не жури jоj се jер jош увиjек не може да се дружи с публиком.

– Волим терен jер дружење с публиком jесте, бар када сам jа у питању, разлог зашто се бавим музиком. Моj албум jе спакован, али нисам jош ушла у студио. Супер ми jе ово вриjеме паузе да мало пjесме одстоjе. Дешавало ми се да снимим пjесму, па након неког периода кажем: боже, сада бих боље отпjевала, требало ми jе вриjеме. Сада имам то вриjеме да све некако легне и сачека своjе вриjеме. Без обзира што jе на пословном плану имала времена, Ната каже да приватно ниjе стигла, попут многих, да се преиспита око неких животних питања.

– Ма како да не, то се вjероватно преиспитуjу они коjи имаjу времена и немаjу дjецу. Међутим, када имате ћерку од 14 година коjа jе у пубертету и млађу од три немате времена. Живот само меље и узима своjе, можда ми jе то темпо коjи ми одговара, истиче она и открива:

– Jа сам жена без планова и идеjе jер вjеруjем у живот страшно. Од када сам тако почела да размишљам, живот ми доноси прелиjепе ствари. Живот се увиjек побрине да ти да наjбоље опциjе за тебе и мени се отвараjу прелиjепе ствари коjе прихватам. Чак и оне манjе лиjепе, jер су ми увиjек лекциjе, каже пjевачица, коjа признаjе да jе у претходном периоду упознала дивне људе, добила добре ангажмане и размиjенила енергиjу са познаницима сличним њоj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 12:31