Наташа Беквалац / Фото: Инстаграм
08/12/2021 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Беквалац: Бивши мужеви ме нису издали, били су моја лоша процјена

Данас немам никакава очекивања од мушкараца, нити од живота, искрена је пјевачица

Пјевачица Наташа Беквалац каже да је спремна да усвоји дијете, а у интервјуу за Блиц, открила је да би могла да буде старатељ и да често о томе размишља. 

-Размишљала сам стварно о томе, мислим да имам капацитет да будем мама дјетету чија нисам биолошка мама. Ипак, ја имам јако захтјевну дјецу. Посвећена сам и у свој тој посвећености опет направим грешке. У ситуацији када сама одгајам своје двије ћерке, то је сасвим довољно за мене. Осим када бих знала да су добро и сигурне али тада бих прекорачила ону старосну границу, али бих могла бити старатељ- навела је она. 

На питање да ли сматра да су је бивши мужеви издали, Наташа одговара одрично. у.

-То што су моја очекивања била мимо неких могућности или моја лоша процјена, то није до њих, то је до мене. Данас немама никакава очекивања од мушкараца, нити од живота. Главна зврчка и јесте у томе да када имаш очекивања можеш бити разочаран, када немаш све ти дође као награда. Генерално од давања нико није осиромашио, а од узимања јесте- искрена је она. 

Кажеда никада није моралисала и да се не представља као светица.

- Ипак, тренутно сам у периоду када ми је фокус на дјеци.Са друге стране, радим и свој посао на високом нивоу и немам времена ни за шта друго, а да будеш у емотивном односу захтева посвећеност. Не могу да замислим да ме неко сада пита: гдје си била? Осилила сам се у својој самосталности- закључила је новосадска Барбика.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 13:33