Nataša Bekvalac / - FOTO: NOVA.RS.
15/08/2022 u 11:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Bekvalac iskreno o prvoj ljubavi iz ugla roditelja

Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša djeca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i naravno vjerovala da sam najpametnija i da sve mogu sama, ispričala je Bekvalčeva

Pjevačica iza sebe ima tri braka, a sada se sjetila svoje prve ljubavi.

Ćerka Nataše Bekvalac, Hana, ima samo 2 godine manje od pjevačice kada joj se desila prva ljubav, pa je ovu situaciju sada prokomentarisala iz ugla roditelja.

- Kada na određene stvari gledate iz ugla roditelja, sve vam je strašno i nikada vam vaša djeca, ženska pogotovo, nisu dovoljno velika. Ja sam tada zaista bila u ozbiljnoj vezi i naravno vjerovala da sam najpametnija i da sve mogu sama. Trudim se da pronađem balans između ‘biti dijete’ i ‘biti roditelj’ , pa da Hanu kroz prizmu njenih godina razumijem, a da joj, s druge strane, iz ugla majke postavim određene granice - rekla je Nataša.

Nataša je jednom prilikom rekla da je kul mama, a onda je objasnila šta je zapravo mislila:

"Htjela sam da kažem da nisam mama zbog koje klinci, kad dođu kod nas, prevrću očima, ali nisam im ni drugarica. Ne razumijem majke koje kažu 'moja ćerka i ja smo drugarice'. Hana ima svoje prijatelje, a ja niti mogu, niti želim da imamo takav odnos."

Bekvalčeva je otkrila kakav je ona odnos imala sa svojom majkom.

- Gledam kako se klinci ophode prema roditeljima, ali i kako to čine žene mojih godina. Ja imam istinski respekt prema majci i ocu. Ne govorim to zato što se pravim fina, već što je zaista tako. Nikada pred njima nisam opsovala, niti sam u 'pušačkom' periodu u tatinom prisustvu zapalila cigaretu. Način na koji su me vaspitali zadržao se do danas i na to sam veoma ponosna - ispričala je ona za "Hello".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. oktobar 2022 04:18