/ - Фото: Никола Томић
03/01/2022 u 11:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Беквалац: Медији су намјестили причу да смо ја и Ђоковић били заједно

Апсолутно нема мјеста за било какву причу о томе, искрена је пјевачица

Буран емотивни живот Наташе Беквалац одувек је изазивао велику пажњу јавности, али оно што је остала мистерија, и после 12 година, јесте њен однос са првим рекетом свијета Новаком Ђоковићем.

Иако се још 2009. писало да је Ноле раскинуо трогодишњу везу са Јеленом због љубави према Наташи, а тема наставила да се разрађује кроз године, њих двоје се никада нису оглашавали о овој романси, а њихов однос наставио је да интригира јавност.

Наташа је након година ћутања, ријешила да стави тачку на ту тему и први пут проговорила о Новаку и њиховом односу, преноси магазин Хело. 

- Та тема да је мене Ђоковић мувао је у једном периоду веома интригирала јавност, али је и њему и мени изузетно штетила. Нема ту шта да се прича, пошто је све намјештено. Апсолутно нема мјеста за било какву причу о томе. И сада ова прича да се покрене, штетила би свима. Стварно нема везе с истином. Сви ме познајете и знате да увијек причам како јесте, ма шта да је у питању, али овде нема мјеста за причу, рекла сам све- додала је она. 

За Новака је имала само ријечи хвале и открила да је поносна на њега.

- Новак је понос Србије. Он је у ствари понос сваког од нас. Мислим да је Ђоковић једини човјек који нас у свијету представља на начин да сви стварно треба да будемо поносни што смо из Србије - закључила је пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 02:40