Наташа Беквалац / - Принтскрин, Инстаграм
18/09/2021 u 06:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наташа Беквалац се ужељела публике

Jако сам се ужелела публике, поготово београдске, коjа ми jе наjдража, Наташа

Jедна од наjљепших и наjзгодниjих пјевачица са српске сцене Наташа Беквалац jош jедном jе оправдала надимак Барбике, коjи jе прати од почетка кариjере, пише "Ало".

Наиме, атрактивна пјевачица поjавила се прије два дана на престоничком сплаву на коjем jе наступала те вечери у секси и изазовном издању. Испод провидног костима коjи неодољиво подсјећа на неглиже, а коjи jоj jе био припиjен уз изваjано тијело.

image

Наташа Беквалац

- PRINTSCREEN, E STOCK

- Jако сам се ужељела публике, поготово београдске, коjа ми jе наjдража. Од куће сам  понијела лијепо расположење и спремила добар репертоар - рекла jе пјевачица за Ало! пред излазак на сцену коjом jе владала до раних jутарњих сати.

- Кад завршим с наступом и дођем кући, сачекаћу будна Катjу да се пробуди jер она устаjе у седам сати - кроз осмијех нам jе рекла Наташа, коjа jе наjавила несвакидашњу сарадњу с глумицом Аницом Добром.

- Нас двије смо већ неколико мјесеци у прелепоj комуникациjи, не могу рећи приjателjљкоj, али сам мало злоупотријебила ту нашу блискост да би ми помогла с интерпретациjом моjе нове пјесме - открила jе она, и додала:

- Морате чути пјесму да бисте схватили о чему се ради, а изаћи ће за неколико дана. Снимила сам и спот и сад ред да моjе сараднике да покажу шта знаjу - рекла jе Беквалчева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:34