Nataša Bekvalac / - FOTO: NOVA.RS.
21/09/2022 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nataša Bekvalac slavi rođendan na Mikonosu: Za organizaciju dala 20.000 eura

Pjevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo

Pjevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba kao i plažni bar gdje će se proslava organizovati.

Kako Telegraf.rs saznaje, pjevačica je nakon uspješne turneje po Americi odlučila da počasti sebe a i prijatelje velikom žurkom na plaži na Mikonosu gdje će proslaviti njen rođendan.

Naime, pjevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

- Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za nju i prijatelje i svima im je kupila avionske karte - govori izvor blizak pjevačici i dodaje.

- Pored smeštaja i prevoza zakupila je i plažni bar gdje će u ponedeljak 26.9 organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 eura, ali ona ne žali novac jer želi da se posle uspješne ali i naporne turneje opusti - završava priču sagovornik Telegrafa.

Kako dalje prenosi ovaj portal Nataša i njeni gosti na ostrvu će se zadržati do kraja nedelje kada pjevačicu očekuje novi koncert.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 06:53