Neda UKraden / -SKRINšOT/INSTAGRAM
29/08/2023 u 17:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Neda Ukraden otkrila ko bi je najbolje glumio u biografskom filmu

FIzička podudarnost skoro idealna, smatra pjevačica

Pjevačica Neda Ukraden je za InMagazin otkrila da bi u biografskom filmu idealna bilo da je glumi Nina Badrić.

"Pa Nina mi je prvo draga osoba, drugo mislim da onako baš fizički ličimo, bar to lice. Mislim da bi ta fizička podudarnost bila skoro idealna", istakla je.

Legendarna pjevačica nedavno je proslavila rođendan i ušla u novo životno razdoblje, a sada je istakla da se osjeća fantastično.

"Divno je, fantastično. Ja sam sada u tako jednoj divnoj fazi života da zbilja uživam i to nije nikakva fraza. Meni je uvijek divno kad se probudim, to rođendansko jutro, a okružena sam svojim najmilijima imam puno ljubavi i Bogu hvala zdravlja. Što čovjek više da poželi, stvarno? - dodala je.

Posljednjih godina nazivaju je i najzgodnijom bakom Balkana, a ona je ovom prilikom otkrila šta je tajna njene mladolikosti.

"Ono što je bitno to je to neko duhovno zdravlje. Pazite možete biti utegnuti kao struna i vrlo nesrećni i onda vas ta nesreća ozlojađenost ždere, jede, pravi vam, ne samo bore, nego vam pravi jednu nezdravu hemiju u organizmu. I to je moja poruka svim ženama, pogotovo ženama jer od nas se traži mladost pod svaku cijenu. Mislim da zrelost donosi jedan ljepši, normalniji, miriniji život, sve to što je u mladost must be, must have. To kad si zreo da izvagaš, možeš da izvagaš i kažeš pa baš i ne moram ja to", pojasnila je.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:48