Neda Ukraden  / - FOTO: FEJSBUK
25/07/2022 u 23:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Neda Ukraden traži muža: Mora da zna kad treba da udari šakom o sto

Pjevačica je riješila da nađe partnera sa kojim će dijeliti dobro i zlo, a otkrila je i da su joj se udvarali muškarci svih uzrasta

Neda Ukraden već dugo je sama, a kako stvari stoje, taj status će se promijeniti u bliskoj budućnosti.

Naime, pjevačica je riješila da nađe partnera sa kojim će dijeliti dobro i zlo, pa potom otkrila da su joj se udvarali muškarci svih uzrasta.

– Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih da bude takva razlika da bih ga mogla roditi. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih voljela nekome da budem mama – kaže Neda i otkriva kakvog bi muškarca voljela da ima pored sebe:

– Kad bih mogla da dam tako jednostavan odgovor, vjerovatno bih imala nekog pored sebe. Svako doba u kome sam se nalazila imalo je svoje prednosti i mane. Sad bih tražila nešto drugačije. Zrelost nosi drugu vrstu razmišljanja. Mora da bude veoma, veoma interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspješan, da nije iskompleksiran, da je čovjek koji zna i šta je dobro vino, i kvalitetno jelo, i lijep cvijet, i podrška, i kompliment… I da zna kad treba udariti šakom o sto! Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - kaže Neda. 

– Ja sam toliko željela tu toplinu doma, a stalno su mi je uništavali, stalno smo se selili i uvijek sam se pitala da li ću negdje sviti gnijezdo. Uvijek sam imala fantastične stanove, a jedno-dvoje nas u kući. Sad kad vidim pun sto, kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, šta čovjek više da poželi sem zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pjesmi i svojoj porodici jeste moja najveća i jedina želja – kaže pjevačica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:44