/ - IZVOR: INSTAGRAM.COM/KARLEUSASTAR
03/01/2023 u 16:26 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Nevolje" u bekstejdžu: Karleuša na patosu dok pokušavaju da je izvuku iz trikoa

Pažnju je izazvao video koji je osvanuo na Instagram storiju, kada su Jelenini prijatelji i plesačice pokušavali da svuku srebrnu Balensijagu s nje

Pjevačica Jelena Karleuša nastupila je u jednom prestoničkom hotelu gdje je izvodila svoje najveće hitove obučena u perjanicu s providnim trikoom, a potom i u ovoj godini osporavanoj Balensijagi, prenosi Mondo.rs.

Jelena je nakon Nove godine odlučila da  Instagram pratiocima prikaže dio atmosfere, pa su tako fanovi bili u prilici da vide kako izgleda u izazovnom crnom, providnom trikou ispod kojeg su se nazirale tanga gaćice u istoj boji, da se potom presvukla u srebrni triko koji je pokrio njene obline od glave do pete, ali i da je u jednom trenutku s njom na bini bio trubač.

Ipak, najzanimljiviji video koji je osvanuo na Instagram storiju je onaj iz bekstejdža, kada su Jelenini prijatelji i plesačice pokušavali da svuku srebrnu Balensijagu s Jelene. Pošto je triko iz jednog djela, zajedno sa čizmicama, Jelena je morala da legne na patos kako bi prijatelji "popravili rajsferšlus". U jednom trenutku ona je pokazala srednji prst i rekla "je*em ti Balensijagu". 

SNIMAK MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 15:23