Николија / Скриншот
12/05/2022 u 14:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николиjа обjавила прву пjесму са новог албума

Пjевачица Николиjа Jовановић представила jе публици своjу нову нумеру под називом "Гле, гле", коjа jе осванула на "Made in Blkn" каналу. У питању jе прва пjесма са њеног новог албума, коjи jе Николиjа наjавила, а потом признала да ниjе имала стрпљења да сачека да све буду спремне, већ jе риjешила да jедну нумеру одмах обjави.

- Дуго сам размишљала да ли да сачекам краj године и избацим цио албум одjедном, али ко ме познаjе зна да ми стрпљење ниjе jача страна, тако да сам риjешила да обрадуjем себе а и вас са по пjесмом на мjесец дана - написала jе она на свом Инстаграм профилу.

Фанови су очигледно и сами били нестрпљиви и жељни њених хитова, а у томе иде у прилог и чињеница да на Jутjуб платформи за само сат времена пjесма броjи чак 26.000 прегледа.

- Пjесма вози баш jако. И пjесма и спот лудило мозга. Ова жена увиjек растура са пjесмама и нема сумње да ће албум бити одличан. Очекуjемо да ово буде хит - коментарисали су броjни фанови, коjима се, поред ритма, модерног звука и текста, посебно допала и екранизациjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:59