Николина Ковач / Гранд онлајн
12/03/2022 u 20:56 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Николина Ковач припрема први албум

Публика и даље жељно ишчекуjе дуго наjављивани дует Халида Бешлића и Николине Ковач, а пjевачица jе открила када стиже изненађење коjе су дуго и темељно припремали.

- Припреме за дует су финалне, jош jа треба да отпjевам неки дио коjи jе остао jер сам била прехлађена, имала сам по други пут корону. Углавном остале су jош само неке техничке ствари, тако да се надам да ће бити ускоро- открила jе Николина. Скоро па читаву децениjу, лаганим кораком корача по естрадноj сцени, а као круну своjе кариjере жели публици и себи да поклони нешто о чему већ дуго сања.

- Моjа велика жеља jе да издам албум и надам се да ћу успjети да реализуjем своjу замисао. Толико сам уткала снаге и енергиjе, свих могућих средстава, тако да се надам да ће све то да буде како треба и да ћу успjети циjели таj проjекат да подиjелим са људима. Многи коjи ме не прате питаjу зашто jа обjављуjем албум, као откуд то, мало им jе чудно, али jа сам на сцени већ десет година. Мислим да jе албум нешто jако важно, приjе свега jа сам кантаутор тих пjесама, желим на таj начин да заокружом своjу децениjу постоjања на сцени- рекла jе пjевачица. Многи пjевачи популарност су стекли у музичко такмичењу Звиjезде Гранда, а jедна од њих jе и Николина, коjа признаjе да себе не би могла да замисли у столици жириjа.

- Не знам, jа сам jако специфина карактером. Можда неки микс чланова жириjа бих jа била када бих се нашла на њиховом мjесту. Свако jе личност за себе, али свакако да бих се трудила да будем добронамjерна пошто су то све млади људи. Диjелила бих им савjете, али мислим да сам jош увиjек далеко од тога да могу да будем члан жириjа, доста тога треба да се пређе- искрена jе била пjевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:19