Нина Бадрић / Инстаграм
19/03/2022 u 13:00 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нина Бадрић пјеваће на концерту у част Акија Рахимовског

Нина Бадрић jе jедина жена коjа ће пjевати на концерту у част великом Акиjу. Неке од наjљепших пjесама "Парног ваљка" на загребачком ће концерту, потврђено jе, отпjевати и Момчило Баjагић Баjага, Дино Jелусић, те Златан Стипишић Џибони.

Концерт "Ваљак и приjатељи: Довољно jе рећи… Аки" одржаће се 26. марта у загребачкоj Арени. Улазница више нема, распродане су за седам дана од обjаве новог термина.

- Биће то концерт високих емоциjа и великих, безвременских пjесама. Срећна сам што су ме чланови из "Парног ваљка" позвали да отпjевам неке дивне пjесме коjе су одавно дио наших живота - казала jе Нина Бадрић, коjа ће као jедини женски извођач наступити у Арени Загреб.

Уз Нину, своjе учествовање на концерту потврдио jе и Акиjев син, Кристиjан Кики Рахимовски, коjи због алергиjе на чемпресе дословно до jуче ниjе знао хоће ли успjети доћи у Арену.

- Они чемпреси о коjима jе татко сањао, ни мени нису дониjели баш нешто наjбоље у животу. Задњих мjесец дана водио сам страховиту битку с њима. Када сам Хусу то рекао током проби, у некоj паузи, сви смо се мало насмиjали, колико се то уопште може у оваквоj ситуациjи. Ма, рекао сам, неће ме та алергиjа зауставити да запjевам за тату. Болjе сам, а приjе пар дана дословно сам jедва дисао… Ниш' људи, терапиjа дjелуjе, чемпресе не сањам и све што могу рећи jе: 'Да! Видимо се у Арени!' Татко ће бити с нама и ми с њим као jедно - написао jе Кики Рахимовски на Инстаграму.

Што се наредних наступа "Парног ваљка" тиче, бенд jе на своjоj службеноj страници обjавио како се концерти што су их требали одржати у склопу овогодишње турнеjе отказуjу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:13