Нина Кравиц / -Нина Кравиз
17/06/2022 u 18:40 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nina Kraviz и Anfisa Letyago стижу на Си денс

Водеће глобалне техно суперзвиjезде потврдиле су своjе наступе на овогодишњем, осмом издању Си денс фестивала коjе ће бити одржано од 26. августа до 28. августа на предивноj плажи Буљарица код Будве

Nina Kraviz и Anfisa Letyago, двиjе водеће глобалне техно суперзвиjезде потврдиле су своjе наступе на овогодишњем, осмом издању Сеа Данце фестивала коjе ће бити одржано од 26. августа до 28. августа на предивноj плажи Буљарица код Будве.

Неприкосновена Нина Кравиз, jедна jе од три наjвећа женска имена свjетске електронске сцене последње децениjе уз Charlotte de Witte и Amelie Lens.

image

Анфиса Летиаго

-Анфиса Летиаго

Нини ће се на лаjнапу Си денса придружити jединствена Анфиса Летyаго, Италиjанка у невjероватном успону коjа премиjерно стиже у Црну Гору. Изузетно талентована и харизматична Анфиса ће од триjа на врху овог љета направити квартет, као апсолутно прво име нове генерациjе техно извођача.

Уз њих своj долазак на Си денс испланирали су и Илиjа Ђоковић, Дино Р, Дино Ганић и Проксимус, а сви заjедно придружуjу се раниjе обjављеним Ани Ђурић Констракти, Дубиоза Колективу и КАЛУШ Оркестра.

Актуелне и наjповољниjе циjене улазница по 24,99 Еур и уз 50 одсто попуста, због огромног интереса и упита фанова, на снази ће бити до понедjељка 20. jуна до краjа дана!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:25