Но слип ДЈ БОНЕ / -Но слип ДЈ БОНЕ
11/04/2022 u 16:05 h
Danica TomaševićDanica Tomašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

No Sleep фестивал будниjи него икад

Европску титулу прославили уз више од 15.000 фанова

Са великим успjехом jе завршено и треће издање No Sleep фестивала, и даље званично Наjбољег новог фестивала Европе, коjи jе протеклог викенда одржан на више локациjа у Београду. У години у коjоj се свjетска музичка индустриjа враћа у пуноj снази, фестивал продукциjе Егзит тима jе после двогодишње паузе опет показао да jе Београду мjесто уз водеће градове познате по клупским дешавањима, као што су то Лондон, Берлин или Амстердам.

Повратно издање у ванредном прољећном термину обиљежили су наступи неких од водећих имена свjетске електронске сцене, као што су то техно суперзвиjезда Нина Кравиз, виртуозни композитор Стефан Боџин и актуелни хит састав Agents of Time, али и апсолутне ДJ легенде као што су ДВС1, ДJ Боне, Себастиан Легер и ДJ Тенис. Несумњив квалитет овдашње сцене доказали су и Тиjана Т, Кристиjан Молнар, Деjан Милићевић, Monosaccharide, Layzie и десетине других распоређених по клубовима широм Београда.

Поред главног музичког програма, 48 сати непрекидног садржаjа испунила jе и сада већ традиционална No Sleep конференциjа, коjа jе током два дана окупила броjне посjетиоце и говорнике у музичкоj индустриjи. Уз широк спектар тема коjе утичу на наше животе, посебну пажњу изазвао jе утицаj пандемиjе и социjалног дистанцирања на ментално здравље младих, али и глобална реакциjа на штетност такозване "cancel" културе у jавности. Представљене су и нове могућности употребе НФТ технологиjе у умjетности, док jе наjвеће интересовање изазвао панел EXIT the Metaverse, на ком су наjављене узбудљиве иновациjе управо у фестивалскоj индустриjи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 16:15