ОК бенд са новинарком Радија Д / -ОК бенд са новинарком Радија Д
03/11/2021 u 12:08 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нова пјесма ОК бенда кад попусти корона

Направио сам једну од најљепших пјесама досад. Имао сам вирус и онда сам радио јако пуно. Колеге из бенда су ми говориле да ме добро ради корона - казао је Горан

За атмосферу коју прави ОК бенд на свиркама никако се не може рећи да је само ОК, она је врхунска, енергична и јединствена. Колико год често да наступају у нашем главном граду публика их увијек остаје жељна јер њихова гостовања су непоновљива. Обострано поштовање и љубав бенда са публиком свуда им чекира повратне карте. Група jе славу стекла још прије 20 година великим хитом "Ферари црвени", а они су били jедни од првих клупских бендова коjи су постали познати и изван клубова и кафана. Ипак, лична карта бенда је пјесма "У међувремену", признају чланови групе. Како кажу, нека им је жива и здрава, али имају и других пјесама.

- Кад смо радили ту пјесму Влада Грајић и ја, Марини се није допао текст па га је она написала. Тада нисмо очекивали да ће ова пјесма направити такав успјех и да ће фурати толико година. То је монструм од пјесме, то мијења живот - признао је Горан Глухаковић за наш Радио Д.

Пјевачистиче да су добра енергија у бенду и разумијевање главна копча међу њима.

- Доста сам зрео ушао у овај посао. Имао сам довољно година и дошао сам из бенда. Осјетио сам како је бити популаран, а немати лове и онда кад сам кренуо да радим комерцијалу све је то већ мени било познато. Само је ово постала друга прича и друга музика. Ми у бенду имамо брачни однос. Ја не могу да свирам са људима који не капирају ствари које капирам ја. Ово је екипа која се капира око већине ствари, осим око вакцине ту смо мало подијељени - нашалио се Горан.

Како је нагласио, око њега могу бити најбољи музичари на свијету, али ако нема хемије између њих они не могу заједно.

- Нама се деси да дођемо на пробу и да најмање пробамо, попијемо литар ракије и причамо вицеве, е то је наш покретач - открио је фронтмен.

Ипак у тим тренуцима не навире надахнуће, нити своје пјесме прослеђује пријатељима са естраде. Оно што напише, а што му се највише свиди, остаје за ОК бенд.

- Ја не знам да радим механички. Мене једноставно инспирација пукне и то је то, а што се мени свиђа ја и снимим - искрен је пјевач.

Вријеме пандемије је, како каже, искористио за стваралачки рад.

- Направио сам једну од најљепших пјесама досад. Имао сам вирус и онда сам радио јако пуно. Колеге из бенда су ми говориле да ме добро ради корона. Видјећемо како ће клинци то прихватити, али мени се јако допада и једва чекам да је пустимо у етра. Међутим, ипак чекамо погодан тренутак за новитете, кад корона попусти - рекао је Горан.

До тада пуном паром газе километре до оних који их са нестрпљењем очекују у свом граду, клубу или дискотеци. Већ сада имају договорен наступ за дочек.

- Нова година је договорена. Дочекаћемо 2022. на тргу у Суботици, а сјутрадан смо у Херцег Новом - открио је Горан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:37