Северина Којић / - Инстаграм
16/06/2021 u 08:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови детаљи пљачке Северининог стана

У стан су ушли непознати људи и везали кућну помоћницу, те убрзо побјегли у непознатом правцу, док су провалници данима пратили пјевачицу и чекали да напусти своj дом

Два маскирана разбоjника упали су прије два дана у стан пјевачице Северине Коjић, коjи се налази у хрватскоj престоници, а сад су испливали нови детаљи случаjа о ком бруjи цио регион.
Лопови су тада покупили све вриједне ствари коjе jе пјевачица имала у стану. У стан су ушли непознати људи и везали кућну помоћницу, те убрзо побјегли у непознатом правцу, док су провалници данима пратили пјевачицу и чекали да напусти своj дом.

Сумња се да jе Северинин стан био типован, а лопови су у пентхаус упали кад jе Северина изашла из стана и заjедно са своjим менаџером Томицом Петровићем отишла на састанак.

Лопови су спреjом испрскали видео-надзор на згради прекопута Северинине, док jе камера на пјевачициноj згради била под чудним углом. Иначе, цио таj кварт jе покривен камерама, па се полициjа узда у снимке као помоћ у расвјетљавању овог случаjа.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 17:49