Исак Катаклизма / -Исак Катаклизма
22/02/2022 u 13:47 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови хит Исака Шабановића: Катаклизма премијерно на Радију Д

На Радију Д данас у 17 часова претпремијера дугог сингла Исака Шабановића "Катаклизма", коју ће остатак свијета чути тек у 20 часова.

- Плод наше дугогодишње сарадње крунисан је пријатељством и повјерењем. Ми смо вјеровали у њега, зато је он био веома вољан да претпремијера крене са Радиуја Д јер смо ми радио станица која га је подржавала у његовом аутроском раду и прије Гранда и прије великог успјеха. Иначе смо, препозанти као радио станица која увијек настоји да да шансу младим надама из Црне Горе и презентује њихов таленат, буде степеник више на њиховом путу ка успјеху. Сигруни смо да ће Катаклизма бити велики хит. Биће и хит дана одмах сјутра на нашим таласима, а вама ускоро доносимо ексклузивни интервју о новој Исаковој пјесми и споту - казала је Санда Ракочевић, уредник Радија Д.

Музику и аранжман за Катаклизму урадио је Дамир Хандиновић, док је потписник текста Драган Брајовић Браја. Пјесму прати и спот који аутопрски потписује чувени Харис Дубица.

- Дамир Хандиновић, Драган Брајовић и Харис Дубица су још једном показали зашто су најбољи у сво послу - написао је Исак у најави на свом Инстаграм профилу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 07:31