Karleuša i Nikolić / - JELENA KARLEUšA I ANA NIKOLIć
23/02/2023 u 18:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Obračun" Karleuše i Ane Nikolić: Vrati se na saigrače bivšeg muža

Moja draga Jelena jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da pjeva), tobože se sjekira za mene, napisala je Nikolić

Ana Nikolić i Jelena Karleuša već dugo vode rat preko društvenih mreža.

Ana Nikolić iznijela je u više navrata nekoliko provokativnih komentara na račun koleginice Jelene Karleuše, a sada kada je postala glavna tema zbog zakazanog koncerta u Areni, Karleuša je riješila da odgovori na njene komentare:

- Nažalost, ovih dana smo svi svedoci tužnog ponašanja nekada divne osobe i nekadašnje zvijezde Ane Nikolić. Njeno okruženje, prijatelji i novinari kojima daje intervjue su uglavnom u paklu narkotika i utuče na Aninu krnju ličnost na najgori mogući način. To je put bez povratka. Ne pišem ovo zbog svakodnevnih javnih uvreda na moj račun sa njene strane, na to sam navikla. Iz sažaljenja i ne reagujem. Pišem ovo jer se ljudski i iskreno, plašim najgireg po nju. Ako ovako nastavi, ona možda neće doživjeti koncert koji najavljuje…. Ljudi, zar ne postoji niko ko može pomoći ovoj nesrećnoj ženi, napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Ubzo nakon toga oglasila se Ana Nikolić, pa je oštro odgovorila Jeleni.

- Moja draga Jelena jer ne mogu da kažem koleginica (jer ne zna da pjeva), tobože se sjekira za mene. Preporučila bih joj da se ipak vrati na saigrače svog bivšeg muža i sa njima se dopisuje jer ja za nju nemam vremena. Pjevam trenutno u studiju novu pjesmu koja govori o ljubavi, a dotična za tu riječ ne zna značenje i ne bih da sebi i publici kvarim utisak, jer pažljivo moram da otpjevam nekoliko harmonija. Može da mi bude gost na koncertu, ali kao igračica u plesnoj grupi, napisala je Ana Nikolić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:20