/ - SHUTTERSTOCK
24/03/2023 u 18:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Obrt na suđenju Gvinet Paltrou: Čovjek koji je tužio za povredu mozga optužen za zlostavljanje ćerke

Sanderson je tužio poznatu glumicu nakon nesreće na skijanju, tražeći odštetu od 300 hiljada američkih dolara za „povredu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne povrede“

Teri Sanderson tužio je poznatu glumicu Gvinet Paltrou nakon nesreće koju je doživio na skijanju, i sada traži odštetu od 300 hiljada dolara za pretrpljene povrede.

Na drugom danu suđenja u građanskoj parnici između Gvinet Paltrou i Terija Sandersona, moglo se čuti od svjedoka kako je penzinisani optometrista i prije incidenta 2016. godine bio poznat kao emocionalni zlostavljač koji lako plane i koji nema kontrolu, prenosi Nova.rs.

Sanderson je tužio poznatu glumicu nakon nesreće na skijanju, tražeći odštetu od 300 hiljada američkih dolara za „povredu mozga, četiri slomljena rebra i druge ozbiljne povrede“. Paltrou je u međuvremenu podnijela protivtužbu, u kojoj traži naknadu pravnih troškova i odštetu od jednog dolara.

Uslijedilo je unakrsno ispitivanje svjedoka na parnici, a ćerka Terija Sandersona dala je svoj iskaz.

Ona nije u dobrim odnosima sa svojim ocem, te ga opisuje kao dominantnu osobu koja se lako frustrira. U svom svjedočenju tvrdila je da se nije osjećala voljenom od svog oca prije nego što je izjavila da je bila verbalno zlostavljana. Tvrdi da je on zlostavljao i njenu majku. Takođe je ispričala kako s ocem nije imala kontakta 13 godina.

Očekuje se da će suđenje trajati do osam dana i smatra se da će Paltrou biti pozvana da svjedoči.

Prvog dana suđenja, Lorens Bahler, koji zastupa Terija Sandersona, nazvao je ponašanje gospođe Paltrou u vrijeme incidenta „nepromišljenim“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 13:37