Краљица Елизабета / - Н1
04/06/2022 u 18:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбила молбу: Краљица Елизабета не жели Ким Кардашијан у својој близини

Бакингемска палата је одбила молбу Кардашијанове да присуствује службеној прослави, након што је ријалити звијезда са момком Питом Дејвидсоном долетјела у Лондон

Ријалити звијезда Ким Кардашијан послала је молбу каљици Елизабети II у жељи да присуствује прослави поводом краљичиног платинастог јубилеја, али је краљица њену молбу одбила.

Свима је јасно да је Ким велико име у страном свијету шоубизниса и да је њен утицај несумњиво огроман, али изгледа да су нека врата за њу ипак затворена.

Бакингемска палата је одбила молбу Кардашијанове да присуствује службеној прослави, након што је ријалити звијезда са момком Питом Дејвидсоном долетјела у Лондон.

Ким је имала огрому жељу да присуствује овом догађају, па је на све начине покушала да дође до улазница, чак је рекла да јој не смета ако нису “ВИП”.

“Старлети ријетко забране да присуствује било којем догађају, па је ово било прилично изненађујуће, поготово јер Лондон не посјећује често. Ким и Пит воле краљевску породицу и стварно су жељели бити дио ове посебне прославе”, рекао је извор за “Даилy Маил”, али није јасно да ли је прослава јубилеја била једини разлог за одлазак пара у Лондон.

Разлог није познат због којег је Ким одбијена, али чини се да она не одговара лично краљици Елизабети. Наиме, раније је дошло до инцидента када је краљица, односно њена пратња забранила Ким да одсједне у једном хотелу, јер је у истом требала одсјести она.

Иако су се сви трудили да демантују да краљица не подноси Ким, те да је прави разлог забринутост њеног обезбјеђења како ће изаћи на крај с папарацима, новонастала ситуација даје за право теоретичарима завјере који стално понављају да “Елизабета ИИ мрзи Ким Кардашијан”.

Јавним особама подијељено је око 10.000 улазница, а 7.500 војсци, волонтерима и добротворним удружењима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:05