Божићни базар / гов.ме
05/12/2021 u 10:00 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одржан Међународни дипломатски хуманитарни Божићни базар

И ове године базар је окупио велики број посјетилаца који су уживали у разним делицијама, сувенирима, књигама, вину и кафи које је за ову прилику презентовала чак 21 амбасада

Међународни дипломатски хуманитарни Божићни базар одржан је јуче у тржном центру Делта сити. И ове године базар је окупио велики број посјетилаца који су уживали у разним делицијама, сувенирима, књигама, вину и кафи које је за ову прилику презентовала чак 21 амбасада.

Организатор Базара је Међународни клуб жена Црне Горе, а свечано га је отворила супруга предсједника Владе Црне Горе, Јасминка Кривокапић.

– Припала ми је изузетна част и дужност да као супруга предсједника Владе Црне Горе свечано отворим сад већ традиционални 13. Међународни хуманитарни дипломатски базар. Велики људи чине велика дјела, а та дјела остају заувијек упамћена и кроз њих живе. У ово тешко вријеме, када смо сви погођени пандемијом Међународни клуб жена је, уз помоћ амбасада, још једном показао своју хуманост и помаже онима којима је то најпотребније. Не могу а да се не осврнем на све оне који су у претходном периоду изгубили своје вољене као посљедицу пандемије – рекла је Јасминка Кривокапић, а затим је замолила присутне да минутом ћутања одају пошту свима преминулима од коронавируса.

Моника Дмоховска, супруга пољског амбасадора и предсједница Међународног клуба жена, казала је да се ове године 21 амбасада обавезала да пружи хуманитарну помоћ онима којима је најпотребнија.

- Драго ми је што нас је ове године оволико. Захваљујем се руководству Делта тржнога центра и члановима дипломатског кора на залагању и спремности да помогнемо – казала је Дмоховска.

Кантаутор Сергеј Ћетковић, посјетио је Божићни базар, а присутни су уживали у његовим нумерама,,Љубав" и,,Истине и лажи".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:06