фото Новости / - фото Новости
27/09/2021 u 12:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одржана комеморација глумцу Ненаду Ненадовићу

Он ће бити сахрањен у Алеји заслужних грађана у Београду

Вјечити дјечак глумачке сцене Ненад Неша Ненадовић преминуо је у сриједу у 57. години, биће сахрањен данас у 14 сати у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду.

Прије испраћаја организована је комеморација у Установи културе “Вук Караџић”.

Југ Радивојевић прочитао је пјесму “Ако си Неша” коју је сам написао.

– Ако си Неша, вјерујући си човек, велики си учитељ, остаћеш запамћен заувијек, бићеш заувијек вољен и теби ће се причати и ти ћеш бити истинска легенда како сам те увијек звао. И ових 20 година када год сам добио позив да радим у Бухи прво сам њега бирао. Он је био икс фактор наших подјела, знао сам да ће бринути о свима нама да ће нас вољети. Ако си Неша твоје мјесто је у рају - навео је Радивојевић.

image

фото Новости

- фото Новости

Андрија Милошевић одржао говор на комеморацији Ненада Ненадовића. Док траје говор, на видео биму су се вртјеле  фотографије са Ненадовићевих представа за дјецу.

– Животни потпис нашег друга Ненада је његова породица, то је његово ремек дјело. И зато сада имам потребу да кажем да морамо имати снаге да пазимо једни друге. То је оно што је нама Ненад оставио – рекао је Милошевић.

Ћерке Јана и Мина, као и супруга покојног глумца, Снежана, стигле су на комеморацију у црнини, држећи се за руке.

Комеморацији присуствују глумци Миодраг Радоњић, Предраг Васић, Ђорђе Стојковић и Љубомир Булајић, а убрзо су пристигли и глумци Милош Влакулин и Милан Калинић.

(Новости)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 14:17