И 41. генерација закључила дневнике / Дан
24/05/2022 u 11:00 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ „25. мај” из Рожаја испратила 41. генерацију: Темељ знања и карактера тек чека надоградњу

Сигуран сам да сте кроз оваj период школовања стекли адекватна знања коjа ће вам бити од велике важности у будућем школовању, казао је директор Сенад Тахировић

Основна школа „25. маj“ у Рожаjама приредила jе свечаност поводом испраћаjа 41. генерациjе полуматураната. Крај деветогодишњег школовања jе прославило укупно 108 ученика, од коjих ће многи школовање наставити у Гимназиjи „30. септембар“, другим средњим школама или ће изучавати занате.

image

Златним стазама успјеха

Дан

Ови тинеjџери су своjе прелиjепе тоалете и фризуре показали броjноj публици на паради коjу су приредили на градском тргу шетаjући руку под руку са најбољим другарима, док су њихова родбина и приjатељи ове незаборавне тренутке покушавали да овjековjече фото-апаратима и мобилним телефонима. Након свечаног окупљања, полуматуранти су наставили славље у једном градском ресторану гдjе су се уз музичке хитове веселили до поноћи.

image

Знање и дружење остају за цијели живот

Дан

Полуматуранте jе поздравио Сенад Тахировић, директор ОШ „25. маj”, наглашаваjући да му ова поздравна порука причињава част и задовољство.

image

За њих не постоје дилеме

Дан

- Вечерас jе велика ноћ за вас коjи одлазите из наше школе. Ова ноћ означава круну jедног периода вашег школовања. Основно образовање jе темељ вашег знања, а све остало jе чин надоградње. Сигуран сам да сте кроз оваj период школовања стекли адекватна знања коjа ће вам бити од велике важности у будућем школовању.

image

У нове школске клупе

Дан

Надам се да сте у времену проведеном у нашоj школи изградили своjе карактере и да ће то бити основ да постанете прави људи. Увjерен сам да ће све оно што сте пониjели одавде као и оно што ћете стећи у будућности, снажно утицати на развоj наше локалне заjеднице и цjелокупног црногорског друштва – поручио jе Тахировић, пожељевши свим полуматурантима успjех у наставку школовања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:44