И ова 41. генерација - генерација за понос / Дан
17/05/2022 u 11:00 h
Vera RatkovićVera Ratković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ „25. маj” у Рожаjама испратила 41. генерацију полуматураната: Са темеља знања у нова освајања

Ова ноћ означава круну jедног периода вашег школовања. Основно образовање jе темељ вашег знања а све остало jе чин надоградње, казао је директор Сенад Тахировић

Основна школа „25. маj“ у Рожаjама, приредила jе свечаност поводом испраћаjа 41. генерациjе полуматураната. Полуматуру jе прославило укупно 108 ученика, од коjих ће многи школовање наставити у Гимназиjи „30. септембар“, другим средњим школама или ће изучавати занате.

image

На дефилеу у пуном сјају

Дан

Ови тинеjџери су своjе прелиjепе тоалете и фризуре показали броjноj публици на дефилеу градским тргом, шетаjући руку под руку, док су њихова родбина и приjатељи ове незаборавне тренутке покушавали да овjековjече фото-апаратима и мобилним телефонима. Након шетње, омладина је наставила славље у једном рожајском ресторану, гдjе су се уз музичке хитове веселили до поноћи.

image

Модни спектакл на градском тргу

Дан

Полуматуранте jе поздравио Сенад Тахировић, директор ОШ „25. маj“, наглашаваjући да му поздравна порука причињава част и задовољство.

image

Нема неосвојиве тврђаве знања

Дан

– Вечерас jе велика ноћ за вас коjи одлазите из наше школе. Ова ноћ означава круну jедног периода вашег школовања. Основно образовање jе темељ вашег знања а све остало jе чин надоградње. Сигуран сам да сте кроз оваj период школовања стекли адекватна знања коjа ће вам бити од велике важности у будућем школовању.

image

На путу ка успјеху

Дан

Надам се да сте у времену проведеном у нашоj школи изградили своjе карактере и да ће то бити основ да постанете прави људи. Увjерен сам да ће све оно што сте пониjели одавде као и оно што ћете стећи у будућности, снажно утицати на развоj наше локалне заjеднице и цjелокупног црногорског друштва – поручио jе Тахировић, пожеливши свим полуматурантима успjех у наставку школовања.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 03:13