Изазови цртају циљеве / LAZAR RUZIC
01/06/2022 u 11:59 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОШ „Владо Милић” испратила овогодишњу генерацију полуматураната: Ништа није немогуће за онога ко има вољу да покуша

Не заборавите своју школу и своје драге учитеље и наставнике. Изградите вашу будућност онако како ви желите, јер ви можете, истакла је директорка Милић

Успјешна генерације полуматураната изашла је из ОШ "Владо Милић" и отворила врата средњих школа у којима ће надограђивати своја знања стечена у овој васпитној установи.

image

Живот пјесмом зове

LAZAR RUZIC

Како је истакла директорица Ивана Милић, одлазак из школе је увијек помало тужан.

image

Обећали успјех

LAZAR RUZIC

Овдје су многи имали прве најбоље пријатеље и прву љубав, овдје су остварили прве побједе и издржали прва разочарања.

image

Побиједили у првој утакмици

LAZAR RUZIC

– Нисам се са вама познавала свих девет година, али ми је била довољна ова једна да сазнам много о вама. У вама сам видјела вашу лијепу страну, јер ружне немате.

image

Збогом свијету безбрижних и малих

LAZAR RUZIC

Можда сам вам по некад била досадна, извините на томе. Драго ми је за сваки осмијех који смо међусобно размијенили и што смо многе ствари рјешавали погледима.

image

Више од ријечи

LAZAR RUZIC

Драго ми је што сте схватили да су вам врата моје канцеларије отворена широм за сваки ваш проблем. Извињавам се ако вам је по некад било непријатно у њој.

image

Оцјене у дневнику

LAZAR RUZIC

Сигурна сам да из наше - ваше школе носите у живот прегршт лијепих успомена, али и знање којим ћете даље ходати лијепим животним путевима, освајати свијет, али и градити бољу и љепшу будућност, своју, као и будућност ове земље.

image

Да смо живи и здрави

LAZAR RUZIC

Вјерујем, ма колико то сад звучало као фраза да ћете бити поносни што сте баш били ученици школе "Владо Милић". Не заборавите своју школу и своје драге учитеље и наставнике. Изградите вашу будућност онако како ви желите, јер ви можете. Вјерујте у себе. Ништа није немогуће за онога ко има вољу да покуша.

image

А сад адио

LAZAR RUZIC

У животу вам желим да будете срећни - Тајна среће није радити оно што волиш, већ вољети оно што радиш. Мислите о тома када будете бирали нову школу – истакла је Милић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:31